Overslaan en naar de inhoud gaan
Eric van Ballegoie

Eric van Ballegoie

Expert smartwatch, televisies en drones

Eric werkt sinds 2020 bij Tweakers en was voorheen werkzaam voor Hardware.Info, dat hij in 2001 mede oprichtte. Hij heeft een voorliefde voor beeld, geluid, domotica en sport-gadgets. Binnen Tweakers is Eric verantwoordelijk voor de reviewredactie, het team dat alle reviews, roundups en Best Buy Guides produceert.

Alle artikelen van Eric van Ballegoie

De beste smartwatches van 2021

Bijgewerkt op 14 juni 2022
Getest

Op zoek naar de beste smartwatch die je momenteel kan kopen? Kies dan - als je een iPhone hebt - voor de Apple Watch Series 7.

De beste sport-smartwatches

Bijgewerkt op 14 juni 2022
Getest

Op zoek naar de beste smartwatch als je een gezonde levensstijl in een hoog vaandel hebt staan? Kies dan voor de Garmin Forerunner 745.

De beste budget-smarttelevisies van 2022

Bijgewerkt op
Getest

Wat is de beste budget-smart TV van 2022? Als we kijken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Samsung 55Q65A onze favoriete budgettelevisie van dit moment.

De beste televisies van 2022

Bijgewerkt op 14 juni 2022
Getest

We hebben weer nieuwe aanraders in onze gloednieuwe versie van deze koopgids. Wat is de beste televisie die je nu kan kopen?

De beste televisies om mee te gamen

Bijgewerkt op
Getest

Wat is de beste game TV van 2022? Onze favoriete televisie om de nieuwste games op te spelen is de LG C1. Waarom? Lees hier meer.

De beste budget-smarttelevisies

Bijgewerkt op
Getest

Wat is de beste budget-smart TV van 2021? Als we kijken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Samsung TU7020 onze favoriete budgettelevisie van dit moment.