Overslaan en naar de inhoud gaan
Testfoto's Testlab

Over ons

Welkom op BestGetest, een platform dat jou helpt om makkelijk en snel moeilijke keuzes te maken bij het kopen van techproducten.

Want wij begrijpen: heb je eindelijk de beslissing genomen dat je bijvoorbeeld een nieuwe smartphone gaat kopen, blijken er duizenden soorten te zijn. Dan ben je nog weken bezig met uitzoeken welke voor jou de beste is. Dat verandert dankzij BestGetest. Binnen enkele minuten weet je wat voor jou de beste optie is, want wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan.

Hoe dan?

Onze passie is testen. We beschikken over een eigen testlab waar we in samenwerking met Tweakers alle producten op een vaste en transparante manier aan de tand voelen. Op BestGetest delen we de als beste geteste producten in begrijpelijke taal. We zijn volledig onafhankelijk, want we willen vrijuit kunnen reviewen, dus je vindt hier altijd betrouwbare resultaten, waar je van op aan kunt.

In de onderstaande video geeft Eric van Ballegoie, reviewcoördinator van Tweakers, een kijkje achter de schermen:

Toestemming nodig voor bekijken van YouTube

Op deze plek staat externe inhoud die van YouTube afkomstig is. Het tonen van deze inhoud kan ertoe leiden dat YouTube cookies op jouw computer of ander apparaat zet. Hiervoor moet je eerst expliciet toestemming geven.

In één oogopslag zien welk product voor jou het beste is

We leggen duidelijk uit waarom we tot een bepaalde keuze zijn gekomen én wat de alternatieven zijn. Per product tonen we je de leverancier waarmee wij en consumenten goede ervaringen hebben. Met één klik kun je er bestellen. Wil je toch nog meer informatie? Dat kan. Klik op ‘meer’ en de gewenste informatie is beschikbaar.

Wie?

Wij zijn onafhankelijke experts en ervaringsdeskundigen van Tweakers en testen producten in ons eigen testlab.

Zeker weten

Op deze manier koop je met een gerust hart het juiste product. We snappen dat je je geld maar één keer kunt uitgeven en dat jij het veel te druk hebt om dit allemaal te gaan uitzoeken. Dat is precies waar BestGetest bij kan helpen. Het is alsof je honderden technische neefjes hebt, die alvast alles voor je hebben uitgezocht.

Want hoe weet je nou welke koptelefoon het beste is voor als je gaat sporten en bij welke betrouwbare webshop die verkrijgbaar is, tegen welke prijs…?

Deze informatie en nog veel meer vind je snel op BestGetest!

In het kort waar wij voor staan:

✔ We zijn trots op onze onafhankelijkheid
✔ We blijven altijd objectief
✔ We zijn er voor iedereen
✔ We maken kiezen makkelijk, maar zijn wel uitgebreid
✔ We zijn altijd transparant over onze keuzes

Heb je vragen / opmerkingen / ideeën? Laat het ons weten; wij leren graag.

Wie zijn wij

BestGetest helpt jou om makkelijk en snel de beste elektronicaproducten te vinden. BestGetest is een nieuw initiatief van DPG Media, met o.a. 15 nieuwsmerken, 18 online titels, radio en 26 lifestylemagazines de meest toonaangevende en de grootste media-uitgever van Nederland.

Wij werken nauw samen met collega's van andere titels van DPG Media om jou te voorzien van koopadvies door de beste experts van Nederland. Onze adviezen over consumentenelektronica komen tot stand in samenwerking met techsite Tweakers, waar een team van 13 mensen fulltime is toegewijd aan het testen en vergelijken van producten.