Over BestGetest

Laatst bijgewerkt 2 maanden geleden

Femme Taken

Redacteur BestGetest

Welkom op BestGetest, een platform dat jou helpt om makkelijk en snel moeilijke keuzes te maken bij het kopen van techproducten.

Want wij begrijpen: heb je eindelijk de beslissing genomen dat je bijvoorbeeld een nieuwe smartphone gaat kopen, blijken er duizenden soorten te zijn. Dan ben je nog weken bezig met uitzoeken welke voor jou de beste is. Dat verandert dankzij BestGetest. Binnen enkele minuten weet je wat voor jou de beste optie is, want wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan.

Hoe dan?

Onze passie is testen. In ons eigen testlab testen wij alle producten op een vaste en transparante manier. Op BestGetest delen we de als beste geteste producten in begrijpelijke taal. We zijn volledig onafhankelijk, want we willen vrijuit kunnen reviewen, dus je vindt hier altijd betrouwbare resultaten, waar je van op aan kunt.

In één oogopslag zien welk product voor jou het beste is

We leggen duidelijk uit waarom we tot een bepaalde keuze zijn gekomen én wat de alternatieven zijn. Per product tonen we je de leverancier waarmee wij en consumenten goede ervaringen hebben. Met één klik kun je er bestellen. Wil je toch nog meer informatie? Dat kan. Klik op ‘meer’ en de gewenste informatie is beschikbaar.

Wie?

Wij zijn onafhankelijke experts en ervaringsdeskundigen van Tweakers en testen producten in ons eigen testlab.

Voor alle zekerheid

Op deze manier koop je met een gerust hart het juiste product. We snappen dat je je geld maar één keer kunt uitgeven en dat jij het veel te druk hebt om dit allemaal te gaan uitzoeken. Dat is precies waar BestGetest bij kan helpen. Het is alsof je honderden technische neefjes hebt, die alvast alles voor je hebben uitgezocht.

Want hoe weet je nou welke koptelefoon het beste is voor als je gaat sporten en bij welke betrouwbare webshop die verkrijgbaar is, tegen welke prijs…?

Deze informatie en nog veel meer vind je snel op BestGetest!

In het kort waar wij voor staan:

We zijn trots op onze onafhankelijkheid
We blijven altijd objectief
We zijn er voor iedereen
We maken kiezen makkelijk, maar zijn wel uitgebreid
We zijn altijd transparant over onze keuzes

Heb je vragen / opmerkingen / ideeën? Laat het ons weten; wij leren graag.