Overslaan en naar de inhoud gaan
Paul Hulsebosch

Paul Hulsebosch

Expert games en audio

Paul is de oudgediende van de redactie en schrijft al sinds 1996 over games. Eerst voor tijdschriften als PC Zone Benelux, maar door de jaren heen steeds meer voor websites. Na een uitstapje bij een Nederlandse ontwikkelstudio schrijft Paul sinds 2008 voor Tweakers, waar hij zijn voorliefde voor tactische shooters en mmog's helemaal uit kan leven. Al is hij na al die jaren nog nieuwsgierig genoeg om bijna alle nieuwe games te willen testen. De nachten zijn nog steeds kort in huize Hulsebosch. Maar er is meer, want Paul is niet alleen nieuwsgierig naar nieuwe games, maar ook naar nieuwe techniek. Zo test hij voor Tweakers ook headsets en 3d-printers. Tot slot soldeert hij graag elektronica in elkaar en legt op de abodagen van Tweakers graag aan n00bs uit hoe je daarmee kunt beginnen.

Alle artikelen van Paul Hulsebosch

De beste draadloze oortjes

Bijgewerkt op 1 december 2021
Getest

Wat zijn de beste draadloze oortjes van 2021? Ontdek waarom we na lang testen in ons professionele testlab de Sony WF-1000XM3 als BestGetest hebben uitgeroepen.

De beste midrange bluetoothspeakers

Bijgewerkt op 30 november 2021
Getest

De beste midrange bluetoothspeaker is de Sony SRS-XB43. Dat concluderen we na wekenlang testen in ons professionele testlab in Amsterdam.

De beste bluetoothspeakers van 2021

Bijgewerkt op 30 november 2021
Getest

In samenwerking met het testlab van Tweakers hebben we verschillende high end bluetoothspeakers getest en daarin kwam JBL Xtreme 3 er als beste uit.

De beste budget-bluetoothspeakers

Bijgewerkt op 30 november 2021
Getest

De LG Xboom PL5 is na maandenlang testen naar voren gekomen als de beste keuze als je op zoek bent naar een goedkope bluetoothspeaker.

De beste gaming-headsets

Bijgewerkt op 30 november 2021
Getest

Wat is de beste gaming headset van 2021? Dat hebben wij lang en uitgebreid getest en daardoor kunnen wij jou de Steelseries Arctis 7 aanraden.